2014年12月15日星期一

Hvad Kolde Medicin kan jeg tage med nyresygdom

De vigtigste bestanddele af
Hvad kolde medicin kan jeg tage med nyresygdom? De fleste af de mennesker ved, at visse lægemidler er nefrotoksiske og bør undgås for sikker. Men ved du nogensinde vide, at kold medicin kan forårsage nyresygdom?

Folk er nemt at få influenza i deres dagligdag, især for nyresygdom patient med lav immunitet, så de har brug for at tage nogle kolde medicin virker for influenza. , Ting, som du ikke ved er, kold medicin og nyresygdom har nogle bestemte forhold. Det er det, vi er gonna taler om i dag.

De vigtigste bestanddele af kold medicin inducere nyresygdom er analgetikum komponenter. Hvis tager en stor dosis eller i længere tid, vil akut nephritis eller nefrotisk syndrom angribe. I visse alvorlige tilfælde vises nyresvigt og kræver dialyse. Dette er især vigtigt for dem, der lever med beskadigede nyrer eller lider af kroniske sygdomme. Må ikke selvmedicinering eller købe under skranken narkotika alle af dig selv. Tal med din læge, før du foretager ændringer. I ét ord, bør du altid tjekke med din læge eller apoteket før du tager nogen OTC kold medicin.

Et andet punkt er du skal prøve dit bedste for at forbedre din immunitet, der kan hjælpe dig med at forhindre kold og infektion.

Generelt hoste suppressants og expectorants er sikkert for dig at tage.

Du bør undgå smertestillende såsom acetaminophen og ibuprofen, og præparater med indhold dekongestanter og antihistaminer. Hvis du stadig har andre spørgsmål om nyresygdom eller har brug for hjælp i at behandle det, kan du kontakte vores online læge direkte eller efterlade besked til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts