2014年12月19日星期五

Kan kinesisk medicin hjælper Stage 4 nyresygdom Patient Undgå Dialyse

stadie 4 nyresygdom undgå dialyse
Kan kinesisk medicin hjælp etape 4 nyrepatient sygdom undgå dialyse? Det er kendt, at de fleste mennesker med nyresvigt vil opleve dialyse for at få en livskvalitet og bedre liv. Men ikke alle patienterne ønsker at tage dialyse, fordi de ikke ønsker at lide flere smerter bringer denne terapi. Så de ser nogle alternative behandlingsformer, som kan hjælpe dem til at leve bedre uden dialyse.

Kinesisk medicin nu bruges bredt i at behandle alle former for sygdom, herunder nyresygdom. For at hjælpe disse lægemidler til at arbejde mere effektivt, eksperter opfundet en række af behandlinger er baseret på traditionel kinesisk urt medicin, som er målene på forbedre nyrefunktionen og beskytte de tilbageværende nyrevæv. Blandt dem, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er den mest berømte, samarbejde med andre behandlingsformer, kan det løse nyreproblemer fra dens rod.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og nyresygdom

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en forholdsvis ny behandling af kronisk nyresygdom, som er blevet bevist i klinikken for at være effektiv og praktisk. Det kan fjerne symptomer som forhøjet blodtryk, hævelse, proteinuri, hæmaturi; kontrol komplikationer såsom at sænke risikoen for hjerteproblemer. Hvad er mere vigtigt, kan det hjælpe med at reparere nyre skader, således at blokere processen med renal fibrose og gradvist genoprette nyre funktioner. Med nyrefunktionen forbedret, kan patient med stadie 4 nyresygdom undgå dialyse.

Hvis du ønsker at vide mere information om kinesisk medicin eller har brug for nogen til behandling stadie 4 nyresygdom, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller efterlade besked til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts