2014年12月3日星期三

Er Nettle Leaf Tea nyttigt at sænke høje Kreatinin

Nettle teblade
Nettle teblade har fyldig duft og god næringsværdi. Den er rig på C-vitamin, vitamin B12, vitamin A og calcium, så det er godt for menneskets krop. Så er brændenælde blade te nyttigt at lavere høj kreatinin?

Brændenælde er populære i hele verden, på grund af sin høje værdi, selv folk med nyresygdomme elsker at drikke det. Drikke brændenælde teblade kan bidrage til at fjerne metaboliske affald, fremme renal udskillelse, rense blodet og styrke kroppen, som opnår den funktion at sænke forhøjet kreatinin. Så brændenælde blade betragtes som en godt helbred produkt, og det er en god vane for patienter med forhøjet kreatinin niveau at drikke brændenælde blade te.

Men det er ikke nok til at helbrede sygdommen kun afhænge af det, som en patient med nyresygdom, du også bør gøre en kost plan og tage en ordentlig behandling i tide.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en naturlig behandling for at sænke højt kreatin niveau. Denne terapi vedtage en række traditionelle plantelægemidler og osmose enheder. Med hjælp fra osmose enheder, at de aktive ingredienser i de plantelægemidler kan direkte indtaste nyre reparere beskadigede nyre og forbedre nyrefunktionen gennem ekspanderende blodkar, anti-inflammation, anti-koagulation, der giver de nødvendige nutritions for beskadigede nyrer og fremme DNA-replikation.

I ét ord, brændenælde blade te er nyttigt til at sænke forhøjet kreatinin men det er ikke nok til at helbrede sygdommen, så en patient med nyresygdom, skal du også tage en ordentlig behandling i tide. Hvis du har brug for hjælp i behandling nyresygdom, kan du chatte med vores online læge direkte eller efterlade beskeder til os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts