2014年12月29日星期一

Hvilke kinesiske plantelægemidler er gode for nyrefunktion


Hvilke kinesiske plantelægemidler er gode til nyrefunktion? Kinesiske plantelægemidler er velkendte for sine helbredende virkning, er de anvendes bredt til behandling af nyresygdom i vore dage. Men kun få mennesker ved, hvad naturmedicin er gode til nyrefunktionen, i dag vil jeg dele dig nogle informationer om dette aspekt.

Kinesiske plantelægemidler som Fourstamen Stephania Root, Astragalus mongholicus, rhizoma alismatis, medicinsk cyathula rod, Rehmannia, bighead Atractylodes jordstængler afspille lignende funktioner som de vestlige medicin som ACE-hæmmer, ARBs, antitrombotiske flokkuleringsmiddel og cytotoksisk middel, kan de anvendes til behandling af proteinuri.

Kinesiske urter som stiv avlen, lumbricus, zaocys dhumnade kan forbedre blodcirkulationen i nyrer og beskytte nyrefunktionen i behandling nyresygdom.

Kinesiske plantelægemidler som kaprifolium, Astragalus mongholicus, mælkebøtte og Oldenlandia diffusa kan fjerne inflammation og lindre proteinuri. På en sådan måde kan de forbedrer nyrefunktion og beskytte nyrerne fra yderligere skader.

Kinesiske plantelægemidler som Astragalus membranaceus, salvia miltiorrhiza, Poria cocos, regnorm, Rehmannia, lakrids, kobling med ACE-hæmmere eller ARB'er kan bruges til at reducere proteinuri og beskytte nyrefunktionen.

I ét ord, kan kinesisk urtemedicin spille funktioner anti-inflammation, anti-koagulation, nedbrydning, udvidelse blodkar, fremme blodcirkulationen, fjerne blod immobilitet og give næring til beskadigede nyrer, og disse funktioner er, hvad de vestlige medicin ikke er i stand at opnå. Men det betyder ikke, de kinesiske plantelægemidler kan arbejde alene til behandling af nyresygdom, den har brug for at samarbejde med vestlige medicin eller avancerede blod rensningsteknikker tider.

Hvis du stadig har andre spørgsmål om lægeurter eller har brug for hjælp til at forbedre nyrefunktionen, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller send e-mail til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

没有评论:

发表评论

Ask the Experts