2014年12月8日星期一

Hvad er de naturlige måder at forbedre nyrefunktionen hos patienter med nedsat nyrefunktion


Hvad er de naturlige måder at forbedre nyrefunktionen hos patienter med nyresvigt? Nyrerne spiller en vigtig rolle i opfyldelsen toksiner og desechos.Así at for mennesker med nyrelidelse, de har brug for at finde nogle måder at reparere især naturligt.

Hvad er de naturlige måder at forbedre nyrefunktionen?

1. En kost justering

Beskadigede nyrer ikke fungerer effektivt, og en patient med nyresvigt, er det nødvendigt at tilpasse de fødevarer, du spiser hver dag for at mindske byrden af riñones.Eso hjælpe med at beskytte den resterende nyrefunktion til yderligere skade.

2.Hierbas

Der er tusindvis af urter fra hele verden og mange af dem har vist sig effektiv til at forbedre funktionen renal.En øjeblikket urter mest brugt til patienter med nyresvigt omfatter mælkebøtte rod, tranebær skumfidus , padderok, gyldenris, burre og melbærris og så videre.

Selv urter er nyttige til forbedring af nyrefunktionen, men hvis de anvendes forkert, kan skade snarere end skader protegerla.Así ikke tager dem uden at konsultere din læge.

3.La tilstrækkelig væskeindtag

Patienter med nedsat nyrefunktion bør have tilstrækkelig væske efter deres status enfermedad.Riñones beskadiget, kan ikke udskille overskydende væske, så hvis du drikker for meget vand med nyreinsufficiens ekstra byrde riñones.Además at mislykkes patienter renal dialyse, tilstrækkelig væskeindtagelse spiller også en vigtig rolle for succesen dialyse.

Ovenstående er naturlige måder at forbedre nyrefunktionen, men hvis du ønsker at helbrede denne sygdom, er det ikke nok til at bringe, bør også finde en adecuado.Si behandling du har brug for hjælp til at løse dine nyreproblemer, tør ikke at kontakte med vores læge online eller send e-mail til os sjzhospitalrenal@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts