2014年12月23日星期二

Hvad er de tørrede nyre og hvordan gør jeg tilbage

Hvad er de tørrede nyre
Nyrerne er ekskretionsorganerne, der fungerer som et filter, så de kan fjerne affaldsstoffer og overskydende væske fra cuerpo.Sin dog nogle patienter lider nyre secos.Qué betyde? Sådan at vende det?

Hvad er de tørrede nyre?

Ligesom andre organer, nyrer er normale frescos.Si nyrer er tørre, betyder det, at personen er dehydreret og din krop mangler væsken, der forårsager nyre til at være seco.Muy ofte tør nyre opstår, når patienter tager i alt for meget protein, sukker eller natrium i dit dieta.Qué kan tørre nyreproblemer forårsage?

Dehydrering med nyrepatienter kan udvikle en høj koncentration af kreatinin, blodtryk, anæmi, træthed, svaghed, og nogle andre ukontrollerede problemas.Si lange, tørre nyrer kan føre til tab af nyrevæv drift og nyrefunktion renal.En alvorlige tilfælde kan tørre nyrer endda udvikle sig til nyresvigt med tiden.

Sådan at vende tørre nyrer?

Når folk kun opdager, at de har tørret nyre, er stadig reversibel med behandlingsmuligheder eficaces.Si patienterne kan producere urin normalt kan drikke masser af væske for at stoppe kroppen i at blive dehydreret og opdatere nyrer.

Samtidig er det også vigtigt at kontrollere natrium indtag, protein og azúcar.Dicho kostplan effektivt kan forhindre tør nyrerne.

Hvis dehydrering forårsaget nedsat nyrefunktion, er det nødvendigt at tage nogle effektive behandlingsformer at vende nyreskader og beskytte væv fungerende nyre restante.Por eksempel Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og Clear Blood Pollution Terapi kan hjælpe give næring til nyrer og vende en rettidig og effektiv nyreskade.

Du har stadig noget klar? Tøv ikke med at konsultere en læge online, efterlade en besked eller e-mail nedenfor sjzhospitalrenal@hotmail.com.Siempre're her for at give en hånd.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts