2014年12月5日星期五

Sådan Stage 4 lupus nefritis påvirke nyrefunktionen

Trin 4 lupus nefritis

Trin 4 lupus nefritis hvordan påvirker nyrefunktionen? I klinisk nyresygdom vil blive ledsaget af nedsat nyrefunktion, som lupus nefritis er også forbundet med nedsat nyrefunktion.

Faktisk, lupus nefritis er en betændelse i nyrerne forårsaget af systemisk lupus erythematosus (SLE), en slags sygdom inmunológico.Esta systemet sygdom kan skade nyrer, hud, led, nervesystem og praktisk apparat eller cuerpo.Sin systemer i god kontrol, vil sygdommen komme i nyresvigt, så de mere alvorlige nyreskader og nyrefunktion reduceres til et lavere niveau.

Trin 4 lupus nefritis er en afgørende fase, hvis det er ude af kontrol, falder i slutstadiet nyresygdom, vil nyrefunktionen være under 15% og dialyse eller transplantation er demanda.Así som en patient med denne situation bør tage skridt til at forbedre nyrefunktionen.

Rutinemæssige terapier for lupus nefritis er inklusive immunsuppressiva, cytotoksiske midler, hormonale, immunglobulin, er de nyttige til at kontrollere denne enfermedad.Ellos kan forsinke progression af denne sygdom, men kan ikke forbedre funktionen renal.Así hvis du ønsker at forbedre din nyrefunktion, er du nødt til at søge hjælp fra andre behandlinger.

Immunterapi er almindeligt anvendt til behandling af kræft, men kan behandle nyreproblemer som lúpica.Inmunoterapia nephritis, som navnet antyder, er den egentlige årsag til sygdom immunsystemet lupus nefritis egen uno.Cooperar med Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan reparere beskadigede nyre væv og beskytte den anden fra yderligere skader, således at forbedre nyrefunktionen.

Trin 4 lupus nefritis nedsat nyrefunktion på et lavere niveau, så nøglen til at forbedre punkt er at finde en passende behandling og tage oportuna.Si du har brug for hjælp i behandlingen af nyresygdom, skal du kontakte os via e-mail, vil vi svare så hurtigt posible.Nuestro email: sjzhospitalrenal@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts