2014年12月5日星期五

Er Brandy nyttige i at sænke højt blodtryk i polycystisk nyresygdom

brandy er ikke egnet til PKD

Ifølge rapporten brandy er til gavn for vores menneskelige sunde, så nogle patient spørger sig selv, om de kan drikke nogle af dem. Så IS er brandy nyttige i at sænke højt blodtryk i polycystisk nyresygdom?

Polycystisk nyresygdom er en type af generaliseret genetisk sygdom, der vil påvirke generation. Undersøgelser viser, at omkring 50% af mennesker med denne sygdom vil udvikle sig til slutstadiet nyresygdom og kræver dialyse eller nyretransplantation.

Hvad er den funktion af cognac?

Brandy er en ånd, der produceres ved destillation. Det indeholder almindeligvis 35-60% vol og er typisk tages som en drink efter middagen. Det er også fremstillet af andre frugter end druer gærede frugter, men disse produkter er typisk opkaldt eaux-de-vie, især i Frankrig.

Ifølge nogle kemikere og ernæringseksperter, det er gavnligt for fordøjelsen at drikke Brandy regelmæssigt. Drikke Brandy i efteråret kan afværge den kolde og holde folk i varmt. Desuden er det også godt for at fjerne blod immobilitet og rydde væk giftigt materiale. Desuden er det også kendt som en slags "stimulerende" eller "regulator" til hjertet. Den kan udvide blodkarrene til at øge intensiteten af hjerte-kar.

Er brandy nyttige i at sænke højt blodtryk i PKD?

Faktisk højt blodtryk er et almindeligt symptom på PKD, det er foranlediget af nyreskade og undertrykkelsen af cyster, der RAAS (Renin-angiotensin-aldosteronsystemet) aktiveret, patienternes blodtryk øges naturligvis. Men det betyder ikke betyder, at patienter kan drikke nogle Brandy at kontrollere deres symptomer og lindre deres høje blodtryk.

Faktisk brandy er ikke egnet til PKD patienter. Som en slags destilleret spiritus, kan det stimulere cyster og fremskynde cyster vokser, øger renal byrde og forværrer patienternes sygdomstilstand. Kost virkelig spiller en vigtig rolle i bekæmpelse af sygdommen, så du bør lave en kost plan i henhold til din tilstand. Brug for hjælp bare kontakte os via e-mail, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

没有评论:

发表评论

Ask the Experts