2014年12月20日星期六

Trin 4 nyresygdom Hvad er den procentdel af nyrefunktionen


Hvor stor en procentdel af værdiforringelse på scenen 4 nyresygdom? I klinikken kan kronisk nyresygdom inddeles i fem trin, og hvert trin har tilstrækkelig nyrefunktion. For folk, der er i fase 4 nyresygdom er ansvarlig bør være mindre end 30%, i fremtiden, lad os se på nogle af detaljerne om det.

Fem scener og tilsvarende nyrefunktion

Nyresygdomme 1

nyrerne er beskadiget blød med normal glomerulær filtrationshastighed eller GFR. Så i denne fase af nyrefunktionen i over 90%, så der er ingen grund til at behandle ham. Med hjælp fra matchende kost og sund livsstil vaner, kan sygdommen være omvendt.

2 nyresygdom

GFR i intervallet fra 60 til 89 procent angiver en patient, dvs. venstre nyre er større end 60% og mindre end 89%. Denne fase er stadig betragtes som en mild nyresygdom og patienter kan fortsætte med at vise nogen symptomer. Fase 1 og 2, er kendt som kronisk nyresvigt, og kan påvises ved blodprøver, urinanalyse og unormale. På dette stadium, kan sygdommen også vendes i rette behandling.

3 nyresygdom

På dette stadium nyre GFR har 30-59 procent. Selv om ikke alle patienter med stadium 3 symptomer, kan nogle være træthed, ødem eller hævelse forårsaget af et overskud af væske tilbage i kroppen, rygsmerter, og ændringer i appetit.

-Stage Nyresygdom 4

I GFR på 15 til 29 procent af nyrerne ikke er i stand til at filtrere blod effektivt. På dette stadium, kan nyrerne ikke fungere effektivt uden god kontrol kan gå til slutningen nyresvigt hurtigt.

5 nyresygdom

Denne fase er også kendt som patienter i slutstadiet nyresygdom vil have mindre end 15 procent af deres nyrefunktion forblev, så folk er nødt til at søge hjælp hos dialyse eller andre behandlinger.

Hvis du stadig har andre spørgsmål eller brug for hjælp i behandlingen af nyresygdomme, tøv ikke med at kontakte vores læge online, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts