2014年12月15日星期一

Hvordan man kan reducere højt blodtryk i PKD

PKD er en genetisk nyresygdom

PKD er en genetisk nyresygdom præget af talrige nyrecyster riñones.Conforme tiden går, udvidelsen af cyster vil skade nyrefunktionen gradvist, hvilket fører til flere complicaciones.La højt blodtryk er den mest almindelige.

De fleste patienter med PKD har et ord alta.En blodtryk er forhøjet kreatinin niveau relateret til størrelsen og antallet af renale cyster i nyrerne, vil det øge med omfanget af edad.Debido nyre cyster at give mere tryk til normale væv og fartøjer sanguíneos.Y øge størrelsen og antallet af cyster forårsage utilstrækkelig blodforsyning til renal vaskulær reducere blodgennemstrømning og føre til koncentration af inhibitor, hvilket resulterer i højt blodtryk.

Fjernelsen af nyrecyster er det centrale punkt at tage blodtryk baja.Medicina Traditionel Kina er den rigtige behandling for patienter for at fjerne nyrecyster naturligt og reparere beskadigede nyre celler.

"Fire plus syv" behandling foreslået af eksperter i Shijiazhuang nyresygdom Hospital Nyre baseret på traditionel medicin china.Y nyre eksperter her vil planlægge en særlig behandling i henhold til forskellige sygdomstilstande og anvendelse af denne naturlige behandling, hvis du ønsker at lære mere om den naturlige behandling og timingen af behandlingen, gøre en konsultation med vores læge online direkte.

De "fire" refererer til en sammensætning McConnon flaske, en dosis af kinesisk medicin oral dosis af ekstern anvendelse af kinesisk medicin og fodbad bassin med kinesisk medicin.

"Seven" betyder syv kinesiske lægemidler, herunder damp terapi, Cirkel Therapy, varm komprimere terapi, medicineret bad, fodbad, Akupunktur terapi, Enema Therapy.

Behandlingen har store konsekvenser for at undgå de aktive stoffer i cellerne i udgivelsen, for at stoppe væksten af renale cyster også kan også øge permeabiliteten af overfladen af renale cyster, øget sekretion cyster væske i quistes.Esto hjælper forbedre nyrefunktionen væsentlige så længe nyrefunktionen forbedres, blodtryk tilbage til normal vil finde sted.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts