2014年12月27日星期六

Apple er godt eller skidt for polycystisk nyresygdom Patienter

 PKD kan spise æble

Glædelig jul! I dag er en stor ferie for os i, at folk ofte blokke er givet på vegne af safeness og super polycystisk nyre comida.Enfermedad er en almindelig arvelig sygdom på verdensplan. Det er godt æble for patienter med PKD?

Det forlyder, at den vegetariske kost plan kan hjælpe bremse væksten af renale cyster og progression af sygdommen renal.Apple er et flot resultat for disse nyrepatienter.

For det første betyder det Apple ikke indeholde ekstra natrium, mens natrium bør begrænses i kosten planen PKD.Esto pga forstørrede nyrecyster PKD nyre undertrykker deres omgivende væv, der forårsager iltmangel og renal iskæmisk tilstand, som kan forårsage blodtrykket alta.Para forebygge forhøjet blodtryk værre, patienter med polycystisk nyresygdom bør følge planen lav natrium diæt.

For det andet er Apple kendt for at sænke højt kolesteroltal og beskytte mod sygdom polycystisk nyresygdom corazón.Cuando bliver nyresvigt, bliver hjertesygdom problemet flere peligroso.En denne sag, er det nødvendigt for at hindre hjertesygdomme og kardiovaskulær lidelse aktivt, da dette kan forøge levetiden for patienter effektivt.

Tredje æbler er en stor kilde til antioxidanter, som det er rig på anti-inflammatoriske forbindelser og antioxidantes.Todos disse forbindelser kan hjælpe med at forbedre immunsystemet hos patienter og forhindre infecciones.Para PKD patienter ved høj risiko for forskellige infektioner og urinvejsinfektioner som patienterne kan spise nogle æbler eller drikke frisk æblejuice for at undgå disse problemer.

Men den tidligere indhold ikke, at alle patienter med PKD kan spise æble libremente.Esto skyldes, at Apple er også en kilde til kalium og azúcar.Si PKD er ledsaget af høje niveauer af kalium eller niveauet af sukker blod, skal patienterne forbruge den rigtige mængde af æble med vejledning af lægen.

http://www.hospitalrenal.com/enfermedad-renal-poliquistica-dieta/478.html

没有评论:

发表评论

Ask the Experts