2014年12月5日星期五

Hvad Urter kan medvirke til at sænke BUN og behandle kronisk nyresygdom


Hvilke urter kan hjælpe til at sænke BUN (carbamid) og behandle kronisk nyresygdom? Faktisk er det umuligt at sænke højt BUN-niveau med en eller to enkelt urter, ikke at nævne at behandle sygdommen. Hvis du ønsker at helbrede sygdommen permanent, bør du tage en systematisk behandling i tide.

Normal BUN-niveau er omkring 10-20 mg / dl for en voksen, efter vores nyrer beskadiget, vil affaldet ligesom kreatinin og BUN ophobes i blodet og danne højt niveau. Så det centrale punkt for at sænke det er at genoprette nyrelidelse, der er at behandle nyresygdom.

Som vi nævnte i begyndelsen er der ingen signal urter kan helbrede denne sygdom, så en systematisk behandling er nødvendig. Efter flere års forskning, eksperter opfundet en række effektive behandlinger til at kurere nyresygdom baseret på traditionel kinesisk Herb Medicin. Den mest kendte er de Top Seven TCM behandlinger, med hjælp af disse behandlingsformer, kan folk, der er i den tidlige fase af sygdommen får en chance for at vende deres sygdom, for folk, der er i fremskredent stadium, de også kan har en kvalitet liv. Hvis du ønsker at vide mere information om disse behandlinger, skal du klikke her.

Under behandlingen vil læger arrangere forskellige behandlinger efter patientens sygdomstilstand, således at opnå en bedre helbredende virkning. Hvis du vil vide, om du er egnet til dem, eller som man er mere effektiv til at kurere din sygdom, kan du sende e-mail til os med din detaljerede sygdomstilstand, efter at analysere, vi vil svare dig så hurtigt som muligt med de oplysninger, du ønsker . Alle de oplysninger, vi giver, er gratis, så er du velkommen til at kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Hvis du har brug for hjælp i behandling kronisk nyresygdom, ikke tøver med at chatte med vores online læge direkte, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts