2014年12月17日星期三

Kan Trin 4 kronisk nyresygdom Patient med Foamy Urine Eat E


Kan Trin 4 kronisk nyresygdom patient med skummende urin spise æg? Faktisk skummende urin betyder protein i urin, er det på grund af nyrelidelse. Så hvis du ønsker at lindre dette symptom, skal du styre indtaget af protein. Egg indeholder rigelige ernæring, især protein. Så eksperter anbefaler dig at spise nogle, men ikke for meget æg, begrænser hele æg til 2 pr uge, brug æg erstatninger eller hvide alene.

I ét ord, for folk, der ikke har tage dialyse, bør de kontrollere indtagelsen af protein, så de bør ikke spise for meget æg. Men for folk, der er i dialysebehandling, bør de tilføje nogle protein til deres fødevarer, det vil sige, at de kan spise æg som før og behøver ikke at bekymre sig om de ekstra proteiner vil skade nyrerne. Det er fordi, dialyse vil udskille de ekstra proteiner ud af kroppen.

Forskellige mennesker har forskellige sygdomstilstand, så du bør gøre kost plan i henhold til din egen tilstand. Hvis du har brug for hjælp med at gøre kost plan, kan du konsultere vores online læge direkte, de vil svare dig så hurtigt som muligt.

Kost do spiller en vigtig rolle i behandling af nyresygdom, men det centrale punkt for at løse nyrerne problem er at finde en ordentlig behandling og tage det aktuelle, især for folk, der er i fase 4 kroniske nyresygdomme. Som vi alle ved, uden god kontrol, vil fase 4 nyresygdom falder i terminal nyresygdom, der er Uræmi hurtigt. Så er opmærksomme på det.

Hvis du stadig har andre spørgsmål om fase 4 kronisk nyresygdom eller har brug for hjælp i at behandle det, er du velkommen til at efterlade besked til os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts