2014年12月23日星期二

Kan homøopatiske Reverse nyresygdom

patienter med nyresvigt
Homøopatisk medicin er nyttigt at vende nyresvigt? Nyresvigt er en alvorlig tilstand, hvor patienter skal gennemgå nogle andre problemer salud.La Homøopati er en terapi baseret på den teori, at kroppen er i stand til selv healing, og har været anvendt til behandling af nyresygdom i nogle lande.

Hvad kan Homøopati for patienter med nyresvigt?

Selv om disse stoffer er blevet anvendt til behandling af nyresvigt, som kun fokuserer på at kontrollere symptomer og ubehag af patienterne, men ikke renal celle reparation dañadas.De ifølge sygdomsstatus af patienterne flere Homøopatiske lægemidler anvendes til at hjælpe med at kontrollere de komplikationer af renal.Por fiasko eksempel:

1.Allium stamme (løg): En ofte anvendes til behandling af forkølelse og feber común.Para patienter med nedsat nyrefunktion, lavt immunforsvar kapacitet gør afhjælpe, at patienter med nyresvigt i høj risiko for infektioner, forkølelse og feber. Fra dette punkt, kan Allium cepa hjælpe med at administrere disse problemer.

2.Magnesia PHOSPHORICA: Ved nyresvigt nyrepatienter ofte forårsager elektrolyt uorden så lavt calcium og høj fósforo.Luego, patienter, der lider af kramper nemt mens Magnesia blødt er en medicin til behandling af kramper.

3.Hypericum: Indskud af affaldsstoffer og toksiner kan forårsage nerveskader eller ethvert organ del fácilmente.Hypericum kan hjælpe med at beskytte kroppen mod skader og skade healing naturligt.

Der er mange andre typer af homøopatiske medicin, der kan hjælpe med at behandle forskellige komplikationer af fiasko renal.Si du er interesseret om disse medikamenter, kan det siges, at online læge mere om dine symptomer og komplikationer, så lægerne her vil De kan fortælle dig, hvad lægemidler er nyttige for dig.

Er de nyttigt at vende nyresvigt homøopatisk medicin?

Af ovenstående analyse, vi kender homøopatisk medicin kan kun håndtere patientens ubehag, men langt fra tilstrækkeligt til at reparere nyreceller dañadas.Si For flere terapeutiske virkninger, skal tage nogle andre systemiske behandlinger, såsom kinesisk medicin Osmotherapy og Micro-Clear Blood Terapi Contaminación.Correo mail til sjzhospitalrenal@hotmail.com for mere information om disse behandlinger.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts