2014年12月27日星期六

Dialyse kan hjælpe folk med nyresvigt nyresygdom exit


"Jeg vil starte dialyse snart, og jeg er bange, hvad kan jeg forvente?" Faktisk vil de fleste patienter har en nyresygdom, der spørgsmålstegn før dialyse. De ønsker at gøre noget for dialyse, men også afriend tage dette kursus, ingen organ ønsker at tage det, hvis du ikke kan hjælpe dem leve bedre. De kan derefter dialysepatienter med nyreinsufficiens hjælp til at komme ud af denne sygdom? Er det værd det koster så mange penge og tid på det?

Er dialyse hjælpe mennesker med nyresvigt for at komme ud af denne tilstand?

For at være ærlig, kan du ikke hjælpe folk ud med nyresygdom, men det kan ikke hjælpe mennesker lever bedre og længere for at lindre symptomerne på sygdommen. Dialyse kan ikke reparere beskadigede væv, eller beskytte disse rester, funktionen af denne terapi er at hjælpe nyrerne udledning toksiner og ekstra væske fra kroppen.

Er det værd det koster så mange penge og tid i dialyse?

Svaret er ja, hvis det kan hjælpe dig leve bedre og længere. Ifølge undersøgelsen, mange mennesker har livskvalitet dialyse, men det er ikke for alle. Så for de mennesker, der ikke kan bruge det skal stoppe og finde nogle andre behandlinger for at erstatte det.

Er der nogen ikke-omkostninger, men effektive terapier til behandling af nyresygdom?

Sammenlignet med dialyse, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er mere naturligt til behandling af nyresygdom. Desuden har betydelig terapeutisk virkning. Ved vasodilation, anti-inflammatorisk, anti-anti-koagulation og trombose kan vævsrester beskytte mod yderligere skader og reparere beskadigede en, og dermed forbedre nyrefunktionen.

Du har svarene, du ønsker? Hvis du ikke gør det, eller du har andre spørgsmål eller har brug for hjælp i behandlingen af nyresvigt, inviterer vi dig til at kontakte vores læge på internettet, vi er her, venter på hjælp.

http://www.sjzkidneyhospital.com/kidneyfailure-treatment/622.html

没有评论:

发表评论

Ask the Experts