2014年12月21日星期日

Kan nyreskader i 3. etape nyresvigt vendes

nyreskader vendes
Q: Min ven er blevet diagnosticeret i 3. fase af nyresvigt - hun blev født med kun én nyre. Lægen sagde, at hun ikke har nogen skader på hendes nyre. Hvordan kan det være, hvis hun er i fase 3. Desuden kan beskadige vendes, hvis der er faktisk nyreskader - Jeg ville ikke tænke så. Hun har været at fastholde vand (hele kroppen) for sandsynligvis 10 måneder skjoldbruskkirtlen er noget rod, og hun har nu forhøjet blodtryk

A: Hej Hr, jeg er glad for at besvare dit spørgsmål. For din vens tilstand, bør du ikke bekymre dig for meget, årsag fase 3 er ikke det værste tidspunkt, kan det standses eller vendes ved korrekt behandling. Dernæst vil jeg besvare dit spørgsmål én efter én.

Hvorfor lægen sagde, at hun ikke har nogen skader på hendes nyre?

Fordi hun var født med kun én nyre, så selv der ikke er skader i nyrerne, testrapporten også vil vise forskellig fra de andre mennesker.

Kan nyreskader vendes, hvis der er faktisk nyreskader?

Som vi nævnte i starten, kan vilde nyreskade vendes med den rette behandling. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af de effektive terapier til behandling af nyresygdom, kan den behandle nyresygdom ved at forbedre nyrefunktionen. Hvis du ønsker at vide mere information om denne behandling, kan du chatte med vores online læge direkte.

For din vens tilstand, bør hun tage handlinger lige nu. Selvom der ikke er nogen egentlig nyreskader, men hun er blevet lidt af hævelse i hele kroppen (fastholdelse vand) i 10 måneder, og hun har nu forhøjet blodtryk. Hvis venstre ubehandlet, vil hendes nyre blive beskadiget.

Hvis du har andre spørgsmål om fase 3 nyresvigt eller har brug for hjælp i behandling nyresygdom, er du velkommen til at efterlade besked til os, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts