2014年12月22日星期一

Trin 4 nyresvigt med GFR 15 Må ikke ønsker at tage Dialyse noget andet valg

fase 4 nyresvigt
Jeg er stadie 4 nyresvigt patient, min kreatinin er 3.1, læge siger GFR på 15 til 16% og har brug for at tage dialyse. Men jeg ønsker ikke at tage det, er der andre valg? Faktisk, for folk, der er i fase 4 nyresvigt de kan undgå dialyse ved hjælp af kinesisk Herb Medicin, så længe de kan få det rettidig.

For folk, der er i fase 4 nyresvigt, er der stadig tilbage 15%, endnu mere, nyrefunktion, så hvis de kan få nogle behandlinger, som kan bidrage til at forbedre nyrefunktionen, kan de få en chance for at undgå dialyse.

Tidligere dialyse var den eneste måde at genopleve symptomerne på nyresvigt før patienten tage nyretransplantation, men i vore dage er der nogle andre behandlingsformer, der kan hjælpe mennesker lever bedre uden dialyse.

Kinesisk urt medicin kan hjælpe nyresvigt patient undgå dialyse ved at forbedre nyrefunktionen, blandt dem den Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er bedst kendt terapi. Det har fire hovedsagelig funktioner, der er anti-inflammatorisk, anti-koagulation, anti-trombose og forstørre blodkar. Gennem de fire funktioner, kan det reparere skaderne nyrevæv og beskytte de tilbageværende dem fra yderligere skader.

Der er mange slags urter også er nyttige til behandling af nyresygdom, og hver af dem har sin egen funktion, så i løbet af behandling lægerne vil arrangere forskellige urter efter patientens tilstand. Hvis du er den patient, der ønsker at undgå dialyse og ønsker at vide, om denne behandling er velegnet til dig, kan du konsultere vores online læge, de vil give de ønskede oplysninger så hurtigt som muligt.

Hvis du stadig har andre spørgsmål om fase 4 nyresvigt med GFR 15, ikke tøver med at kontakte os via e-mail, er vi her venter på at hjælpe dig. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

没有评论:

发表评论

Ask the Experts