2014年12月22日星期一

Er Selleri godt for folk med Stage 3 nyresygdom

Selleri er en grøn grøntsag
Er selleri godt at folk med stadie 3 nyresygdom? Da patienterne anbefales en streng diæt, skal de forsigtigt spise alle fødevarer, som lægen ikke foreslår. Til nogle patienter, som temmelig elsker at spise selleri, skal følgende svar være deres bekymring, hvis deres læge eller diætist ikke kan fortælle dem, om de kan spise selleri.

Selleri er en grøn grøntsag, der har mange medicinske fordele, fordi det er fyldt med et udvalg af de vigtige mineraler og vitaminer, som kroppen har brug for at fungere ordentligt. Desuden indeholder denne grøntsag også mange andre nyttige stoffer, som bestemmer selleri er godt at almindelige mennesker, men svaret på "er selleri godt at folk med nyresygdomme" ændringer sammen med forskellige patienters tilstand.

Til patienten med forhøjet blodtryk, men ingen andre alvorlige komplikationer, selleri er god. Årsagen er, at det indeholder pthalides, som kan hjælpe lavere højt blodtryk, ved at afslappe musklerne omkring arterierne og tillade skibe at spile. Højt blodtryk er mere tilbøjelige til at forværre patientens tilstand. Spise korrekt mængde selleri er i stand til at hjælpe med at kontrollere blodtrykket.

Desuden selleri indeholder også kalium, som bestemmer nogle patienter med højt kalium niveau bør begrænse indtagelsen af selleri. Højt kalium niveau er meget almindeligt, at patienter med nyresygdom især fremskreden sygdom. Hvis patienternes test viser deres kalium er højere end den normale, selleri er ikke egnet til dem.

Nogle andre mennesker med Purpura Nefritis anbefales ikke denne grøntsag, enten, fordi allergiske purpura ofte skader på maven og tarmen. Fødevarerne indeholder fiberrig vil øge arbejdsbyrden på maven og tarmen. Derfor bør patienter med problemerne med mave og tarm også undgå selleri.

I ovenstående kan vi vide, at svaret på "er selleri godt at folk med nyresygdomme" er forskellige i henhold til patienternes særlige betingelse. Hvis du vil vide, om du kan spise det eller ej, bare kontakte vores online læge, vil vi svare dig så hurtigt som

没有评论:

发表评论

Ask the Experts