2014年12月2日星期二

Kan nyresvigt Patient dialyse Take Chinese Herb

nyresvigt
Jeg er en nyresvigt patient, og ingen jeg i dialyse, jeg wan at vide, om jeg kan tage kinesisk Herb samtidig? Faktisk for folk, der er i dialysebehandling, de kan tage nogle kinesiske Herb, som kan hjælpe med at reducere den bivirkning bringe ved dialyse. Men de skal være særlig opmærksom på den medicin, de vælger, fordi ikke alle de urter er godt for dem.

Dialyse er en af de mest almindelige måder til behandling af nyresvigt, behøver det kan hjælpe mennesker lever bedre og længere, men på samme tid, det også vil bringe nogle bivirkninger, nogle mennesker kan endda ikke holde det, således at krav om at finde nogle lægemidler til at reducere bivirkningerne, og kinesiske Herb er en af dem.

Selvom nyresvigt patient kan tage nogle urter under dialyse, men de stadig bør være særlig opmærksom på det. Fordi, ligesom vi nævnte i starten, at ikke alle urter er godt for dem. Der er tusindvis slags urter i kinesisk medicin, kan de bruges i mange sygdomme. Og i løbet af behandlingen, vil lægerne kombinere dem frit i henhold til patientens sygdom tilstand. De er ikke som den vestlige medicin kan anvendes i henhold til symptomerne, bliver de brugt til at helbrede sygdommen fra dets rod, så kræver lægen kan huske og bruge alle de urter dygtige. Så hvis du ønsker at tage nogle urter til at reducere bivirkning af dialyse eller forbedre din immunitet og så videre, bør du konsultere din læge, før at tage den. Hvis du vil, kan du også høre vores online læge, de også kan give råd til dig.

Hvis du ønsker at vide mere information om kinesisk Herb Medicin eller behandlingen, hvis nyresvigt, ikke tøver med at kontakte os, kan du efterlade beskeder nedenfor, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts