2014年12月4日星期四

Min Faders Kreatinin niveau er 1.8 er det meget højt

kreatinin niveau er 1.8
Min fars kreatinin niveau er 1.8 er det meget højt? Faktisk det er højere end det normale niveau 0,5-1,3, men du behøver ikke bekymre dig om det for meget, med hjælp fra en ordentlig behandling og fit kost det kan vendes.

I klinikken, udelukker ikke-patologiske faktorer, kreatinin 1.8 er i stadie 2 nyresygdom, det er nær til fase 3 (i denne fase kreatinin niveau er over 2,0), så rettidig og effektiv behandling er i efterspørgslen til at styre det godt, ellers , kan den miste kontrollen og falde i fase 3, endnu værre.

Hvordan til at sænke det høje kreatinin niveau?

kreatinin er affald i muskler metabolisme og de bør filtreres gennem vores nyrer 'glomeruli, men efter vores nyre er beskadiget, kan det ikke fungere effektivt, så det kreatinin vil opbygge og formes til høj kreatinin niveau. Så det afgørende punkt for at reducere højt kreatinin niveau er at behandle sygdommen og reparere skader nyre, så kræver os at finde en ordentlig behandling.

I det vestlige, vil folk tage nogle forholdsregler for at lindre symptomer forårsaget af denne sygdom, men de kan ikke reparere skaderne nyrevæv.

I kinesisk bruger vi kinesisk urt medicin til behandling af nyresygdom fordel af vores terapi er, at det kan helbrede sygdommen fra de underliggende årsager på en naturlig måde, som er betyde det kan helbrede sygdommen uden at yderligere skade på nyrerne. Så det er mere populært i nu dage.

Med sygdommen går godt, vil alle de symptomer, såsom høj kreatinin niveau induceret af denne sygdom forsvinder gradvist.

Hvis du ønsker at vide mere information om kinesisk medicin eller har brug for hjælp i behandling nyresygdom, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller send e-mail til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

没有评论:

发表评论

Ask the Experts