2014年10月16日星期四

Øvelse for PKD patienterne at kontrollere højt blodtryk

Højt blodtryk er normalt det første symptom på nyresygdom poliquística.El motion ses som en stoffri tilgang til kontrol hipertensión.Sin Men ikke alle motion er godt for patienter med PKD, så patienter skal vælge den rigtige motion for at gøre en forskel.

Hvordan motion hjælpe med at reducere højt blodtryk?

Det er bevist, at regelmæssig fysisk aktivitet gør hjertet stærkere patienter, og en stærkere hjerte kan pumpe mere blod og mindre arbejde, der kan mindske styrken af arterias.Finalmente, højt blodtryk naturligt falder.

Her er det bemærkelsesværdigt, at patienter med PKD skal overholde gøre ejercicio.De Ellers har disse patienter ikke opnå nogen forskel. Meget ofte kræver som regel en til tre måneder for regelmæssig at gøre en indvirkning på blodtryk øvelse.

Hvilken motion er godt for patienter med PKD?

Vi kender alle Polycystisk nyresygdom forårsager talrige væskefyldte cyster udvikle sig i nyrerne, mens nyrerne er placeret i området lumbar.Para forhindre brud nyrecyster, bør patienterne undgå at bøje og udøver ifølge estiramiento.De dette krav, giver vi flere øvelser, der kan medvirke til at kontrollere højt blodtryk hos patienter med PKD.

- Walking

- Jogging bane

- Svømning

- Tai Chi

- Op ad trapper

Regelmæssig fysisk aktivitet kræver patienter til at få mindst 30-60 minutters motion som at gå på de fleste dage i den sidste semana.Por, kan du finde en stor forskel i dit blodtryk og generelle sundhed.

Ud over at udøve, kan nogle andre metoder også hjælpe med at kontrollere højt blodtryk

For eksempel mister kilo mere, følge en sund kost plan, reducere natrium indtag i kosten, holde op alkohol, snus undgå, begrænse koffein, og så sucesivamente.Todos disse er nyttige i at kontrollere højt blodtryk PKD pacientes.Si du ønsker at vide, hvor let disse tips, kan du sende dine spørgsmål eller efterlade en besked sjzhospitalrenal@hotmail.com lav.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts