2014年10月19日星期日

Det er normalt de dialysepatienter har ingen urinproduktion

Det er normalt de dialysepatienter har ingen urinproduktion


Urinproduktion betyder, at patienter, der stadig har nogle nyrefunktion. Når patienterne har alvorlige fald i urinproduktion, dialyse er mere tilbøjelige til at blive anbefalet til udskiftning af renal celle discapacidad.Conforme tiden går, nogle dialysepatienter har stadig den normale produktion orina.Es?

Den totale mængde af urinproduktion på 24 timer er en indikator for sygdom renal.Cuando patienter har ingen urinproduktion, kan betyde, at disse patienter har mistet næsten alle væv af funcionando.Entonces nyre, mens patienterne har stoppet urinating afgør, om patienterne har mulighed for at vende nyreskader eller ej.

Hvis patienterne har stoppet urinere på over en halv time, er det umuligt at forbedre nyrefunktionen más.Esto skyldes nekrose af fungerende nyrevæv er en proces, der kræver en periode time.When dialyse patenter har ikke stand til at producere urin så længe betyder, at nyreskade er blevet nekrotisk. Derfor kan ingen terapi hjælpe boost pacientes.Entonces nyresygdom, nyretransplantation er den eneste terapi for at få dem til at slippe af dialyse.

Hvis patienter bare stoppe med at producere urin, stadig har mulighed for at leve med deres egne riñones.Después mange års klinisk erfaring, finder vi tid patienter nyrefunktionen er højere end 15% og stabil, kan de opnå objetivo.La denne nøgle er at vælge den behandlingsform correcto.Si oplever dette problem, kan du fortælle online læge om din sygdomstilstand detalle.Por Derfor kan han eller hun hjælpe dig med at bestemme en passende behandling plan at reducere hyppigheden af ​​dialyse eller endog standse.

Ud over medicinsk behandling, en kost plan nyre og venlige og sund livsstil kan også bidrage til at forbedre den generelle sundhed i pacientes.Siempre, så sørg for din kost og livsstil sammen med sin status sygdom.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts