2014年10月23日星期四

Nyrefunktion 13,5% angiver nyretransplantation

 ende nyresygdom

Nyrefunktion 13,5% indikerer ende nyresygdom eller fiasko renal.Para overlever alvorlige komplikationer, kan læger anbefaler disse patienter til at vente en transplantation riñón.En fleste områder, er disse patienter bare venter på din nyresygdom værre forud for nyretransplantation.

Faktisk nyretransplantation er ikke altid den bedste behandlingsmulighed for patienter med nedsat funktion 13,5% .der to grunde: Den ene er den lange venteliste til nyretransplantation, og det andet er omsætningen af ​​afstødning efter riñón.Por transplantation Derfor er en række nyretransplanterede patienter er nødt til at vende tilbage til dialyse, hvis den transplanterede nyre ikke fungerer.

Med 13,5% nyrefunktion, de fleste patienter har stadig orina.Recuerde urin er håb, så nogle alternative behandlingsformer for nyretransplantation er stadig nyttige for disse sidste pacientes.Por kan disse patienter leve med deres egne nyrer sikkert.

Ligegyldigt hvad den direkte årsag, tab af nyrefunktionen er altid på grund af den mindre sund blodgennemstrømning til det forurenede riñones.Sangre gør nyrerne arbejde hårdere og hårdere for at rense forurenet blod, hvilket resulterer i tab funcionando.Además nyrevæv, mindre forurenet blod transporterer ilt og mad til de iboende renale celler, som kan forværre tilstanden af ​​nyrepatienter meget.

Ifølge denne patogenese, mange nyre læger arbejde sammen og skabe Claro Sangre Contaminación.Esta Terapi terapi kan ikke blot normalisere blodcirkulationen men også forbedre funktionen renal.Una Når nyrefunktionen patienter steget til 15% og stabil, behøver patienterne ikke vente på en nyretransplantation mere.

Den individuelle behandlingsplan skal afhænge af den tilstand af sygdom pacientes.Si du ønsker at forbedre din nyrefunktion, skal du fortælle os mere om din sygdomstilstand eller stoppe sygdommen i sin beskrivelse formular. Vi vil svare inden for 24 timer.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts