2014年10月15日星期三

Kan peritonealdialyse Udskift nyrefunktionen Helt

 Micro-kinesisk medicin Osmotherapy
Peritonealdialyse, ligesom Hemodialysisis, er en af de mest almindelige substitutionsterapi af nyresvigt. Det kan hjælpe mennesker lever bedre ved at varetage det ekstra væske og toksiner i blodet, men det er mere bekvemt end og sikkerhed, kan selv børnene tage det. Derefter kan den erstatte nyrefunktionen helt?

Kontinuerlig ambulant peritonealdialyse (CAPD) er nem at betjene, og det kan rydde medium molekylære stof mere effektivt. Desuden kan det beskytte de resterende nyrefunktion mod yderligere skader. Som en erstatning af nyrerne, er det mere egnet til børn og ældre mennesker, på grund af sin lavere infektion sats. Men selv dette, er der stadig eksisterer risikoen for infektion. Så det kræver de mennesker, der gennemgår det, tage en høj opmærksomhed på det omgivende miljø og personlig hygiejne, både af dem kan fremkalde bughindebetændelse.

Selv PD har masser af fordele og kan hjælpe patienter leve bedre, men det kan ikke erstatte nyrefunktionen helt. Det bare kan erstatte nogle af de funktioner nyrefunktionen, ikke at nævne at forbedre det. Så for patienter, som gennemgår det, nødt til at afhænge af det for resten af deres liv.

Til dato, nyretransplantation, PD og HD er hovedsageligt tre kur måder End Stage nyresvigt, uanset hvilken metode du vælger, skal du huske at tage det under opførelsen af ​​lægerne. Hvis du ønsker at tage en mere naturlig måde at helbrede det, kan du give en tænke på Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, hvilket er en nyskabelse af traditionel kinesisk Herb Medicin. Den største fordel ved det er, kan helbrede sygdommen uden at gøre yderligere skade på nyrerne.

Hvis du har andre spørgsmål om peritonealdialyse eller har brug for hjælp til at kurere din sygdom, skal du ikke tøve med at kontakte vores online-læge, vil vi give gratis hjælp for dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts