2014年10月14日星期二

Symptomer og behandling af IgA nefropati

IgA nefropati er en slags fælles nyresygdom og er blevet en af de vigtigste årsager til nyresvigt, men det normalt skete efter 10-20 år senere, så der er tid nok til at helbrede den. Det kan forekom i alle aldre, men omkring 80% af dem skete blandt 20-30, er det bagud i børn mindre end 10 år gamle og ældre mennesker over 50 år gammel.

De vigtigste symptomer på IgA nefropati:

Blod urin, proteinurine, hypertention, ødem er de vigtigste symptomer på denne sygdom, men de er ikke indlysende til tider. I begyndelsen, vil folk have øvre luftvejsinfektion (URI), 1-3 dage senere, blod urin vil opstod, kan nogle mennesker faldt smerter i ryg, unormal og muskler på samme tid.

Behandlingen af ​​denne sygdom

Der er ingen god kur i traditionel medicin element, tips patienter bør være opmærksomme er at undgå trætte og giftige stoffer i nyre og forhindre kulde og hengivenhed.

Det centrale punkt i behandling af denne sygdom er at kontrollere blodtrykket, reducere proteinet lækage og forsinke progressionen af ​​nyresvigt, selv at vende det. Ifølge forskning, kan kinesisk medicin hjælpe med at lindre symptomerne på denne sygdom naturligt, derudover kan det lette bivirkninger forårsaget af vestlig medicin.

Men forskellige mennesker har forskellige symptomer, så de behandlingsmetoder bør ikke være den samme. I vores hospital, vil vores læge gøre personlig behandlingsplan i henhold til patientens fysiske tilstand. Blandt disse kur metoder, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er den mest berømte, er det anvendes bredt i kurere denne sygdom.

Hvis du har brug for hjælp til at kurere IgA nefropati, ikke tøver med at kontakte vores online-læge, de vil levere gratis råd til dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts