2014年10月28日星期二

Hævede ankler og hypertensive nefropati


Ankel, hvis den er alvorlig, kan påvirke dagligdagen for patienter pacientes.Para den hypertensive nefropati, nyrerne ikke er i stand til at gøre deres arbejde normalidad.No ingen tvivl om, at dette øger risikoen for ankel hævelse. du kender årsagen og ledelse? Hvis ikke, følg mig med at finde svaret.

Årsagerne til ankel hævelse for patienter med hypertensiv nyresygdom

Hvis anklen er rød og opsvulmet involveret, indikerer gigt eller gigt, der har et tæt forhold til syreaflejringer úrico.El Urinsyre er et affaldsprodukt, der udledes fra kroppen gennem tilbagegang riñones.Con nyrefunktion, urinsyre akkumuleres i kroppen, induktion af arthritis og gigt.

Hvis anklen er involveret kun mængden, som er forårsaget af enten bevarelse eller tab af kliniske proteína.En, proteinuri, indikatoren protein tab er det første tegn på nefropati hipertensiva.Esto forårsager osmotiske tryk lav plasmaprotein, det resulterer i mere fluidreservoir i nogen fastholdelse tejidos.La angår nedsat nyrefunktion.

Behandling af ankel hævelse for hypertensive nefropati patienter

For at nå dette mål, både medicinske behandlingsformer og hjem retsmidler er vigtige, så vores forslag præsenteres i to henseender.

Hjem retsmidler til at lindre ankel hævelse

- Højde af placeringen af ​​inflammation

- Undgå at sidde for længe

- Sikre nok døsighed

- Slå brug af varmpresning og kold kompression

- Holdes væk fra høj purin høj i natrium fødevarer eller

- Limit væskeindtag

- Spis flere grøntsager og frugter

Medicinske behandlinger til at lindre ankel hævelse

Medicinsk behandling bør være i stand til at kontrollere højt blodtryk, forhindre lækage af proteiner og nærende nyreceller dañadas.De overensstemmelse med dette krav, kan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy være útil.Dado er en ekstern anvendelse af kinesisk medicin patienterne behøver ikke at bekymre dig om eventuelle bivirkninger eller malestar.Le lover du kan forbedre din generelle sundhed komfortabelt med disse retsmidler.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts