2014年10月22日星期三

Er kreatinin 2.4 betyder, at jeg er i fase 3 kronisk nyresygdom


Siden kreatinin 2.4 betyder, at jeg er i fase 3 kronisk nyresygdom? Det er kendt, at der i klinikken, er CKD opdelt i fem etaper i henhold til niveauet af creatinina.Incluso dette betyder ikke, at niveauet af kreatinin er den eneste indikator for denne sygdom, så du kan ikke bedømme sygdommen er hvilken fase kun fra det kreatinin niveau 2.4.

Kreatinin er et af de produkter af stofskiftet i musklen, de samme niveauer i kroppen kan blive påvirket af mange factores.Además har nyrer stærk kompenserende funktion, nedsat kreatinin-niveauet ikke blot efter nyrefunktionen er mindre end 50% .Så som en indikator for nyresygdom, kan nyrefunktionen afspejler til en vis grad, men kan ikke afspejle præcist.

Af ovenstående ved vi, at kun niveauet af kreatinin kan ikke diagnose hvilke patienter fase nu er i, hvilket betyder, cretinine 2.4 kan ikke være i fase 3 kronisk nyresygdom, så du bør også dømme efter GFR niveau, en af ​​de mest nøjagtige indikatorer for nyrefunktionen.

For patienter, der på nuværende tidspunkt er det centrale punkt er at gøre en tidligere diagnose, og derefter gøre det correspondiente.En behandling som den bedste behandling for kreatinin 2.4, vil vi anbefale Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, en innovativ kinesisk urtemedicin sikker behandling, der gælder externamente.Es uden bivirkninger på menneskers krop. Det er en af de mest effektive kur for denne sygdom.

Nu ved du, at kreatinin 2.4 dosis ikke betyde, at folk er i fase 3 kronisk nyresygdom, nødt til at dømme så integral.Si du har brug for hjælp i diagnosticering af sygdommen

没有评论:

发表评论

Ask the Experts