2014年10月28日星期二

Hvis jobbet Stop Kidney Transplant kan arbejde igen

nyresvigt

Min søn er en nyretransplantation i 4 år. nyre stoppet og han ikke er på hospitalet få hans nyretransplantation diálisis.Puede begynde at arbejde igen? Det er et spørgsmål om vores "online læge" .I virkeligheden nyretransplantation nyre som den oprindelige Når du stoppe med at arbejde, det er svært at bakke normal.Pero mens fiasko er ikke fuldt ud, med hjælp fra en ordentlig behandling, kan du arbejde igen.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy at behandle det som nævnt ovenfor, er en form for innovation i kinesisk Herb Medicin tradicionales.Debido sin bemærkelsesværdige helbredende virkning, er meget udbredt i klinikken til behandling af sygdom renal.Al fartøjer udvide blod, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og anti-trombose kan reparere beskadiget nyrevæv og beskytte tilbage fra yderligere skade og dermed forbedre nyrefunktionen, endog vende enfermedad.Además kan lette bivirkninger induceret ved dialyse.

For folk med let nedsat nyrefunktion, kan vende sygdom og forhindre tilbagefald; for folk, der er med moderat nedsat nyrefunktion kan have en halv chance for at vende det, for folk med svær nyreskade, kan de leve længere og bedre med hjælp af denne behandling.

Så med hjælp fra Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, nyresvigt (så længe de ikke er en funktion af den tilbageværende nyre), kan gå tilbage på arbejde igen, selv uno.Así transplantation er, at uanset hvad, ikke mister håbet kun kæmper med sygdommen, er det muligt at overvinde, i det mindste leve med det for længe.

Nu ved vi, at hvis transplantationen nyre stopper med at arbejde, er det muligt at arbejde nuevo.Si du brug for hjælp til at kurere nyresygdom, er tilbageholdende med at kontakte vores læge online eller efterlade beskeder til os vi er her venter på at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts