2014年10月29日星期三

Hvilken slags vitaminer anvendelige til behandling af PKD

polycystisk nyresygdom

Hvilken slags vitaminer er egnede til behandling af PKD (polycystisk nyresygdom)? Vitamin B3 er et løfte til behandling af polycystisk nyresygdom, nogle forskning sugieren.Puede forsinker udvidelsen af ​​cystiske nyrer samtidig langsommere den tab af nyrefunktion.

Ifølge forskning, SIRT1 påvirke indtræden af ​​PKD, er sammensat af syv typer od proteína.Ans vitamin B3 kan hæmme aktiviteten af ​​det, derfor, langsom til sået dannelse og vækst af cyster i nyrerne .

Vitamin B3 er indeholdt i mange fødevarer såsom lever og nyrer fra dyr, magert kød, fuldkorn, bønner, mælkeprodukter, grønne grøntsager sucesivamente.Así, så folk kan få nok vitamin B3 fra vores diaria.Pero liv for mennesker med polycystisk nyresygdom, kan have nogle problemer med at få nok at spise noget, der bør undgås, som lever og nyrer af dyr på grund af behovet for at holde sig i form til dieta.Además har Vær særlig opmærksom på hunkaniner af vitamin B3 til at tage, dette skyldes overdosering kan forårsage nogle bivirkninger såsom mild feber, kvalme, opkastning, svimmelhed, tør hud, kløende hud, højt indhold af sukker blod arritmia.Así vi nødt til at søge hjælp fra anden behandling.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er sikker og effektiv til behandling af PKD, denne terapi virker også for børn, som er genetisk risiko for at udvikle sygdommen på grund af sine få secundarios.Trabajar virkninger med andre medikamenter kan kurere denne sygdom fra sin raíz.Si at lære flere detaljer, kan du kontakte vores læge online eller efterlade beskeder til os, vil vi give gratis rådgivning til dig.

Af ovenstående ved vi, at vitamin B3 er nyttig til behandling af renale cyster, men ikke tilstrækkelig til at helbrede sygdommen, som kræver os til at søge hjælp fra Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Håber alle kan have en lys fremtid.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts