2014年10月16日星期四

Årsagerne til forhøjet Creatinin i blodet

kronisk nyresygdom 
Kreatinin er et kemisk spildprodukt, et biprodukt af normale muskelsammentrækninger, der passerer gennem nyrerne, der skal filtreres og udskilles i urinen. Generelt kreatinin niveauer i blodet forbliver uændret fra dag til dag, fordi muskelmasse sædvanligvis forbliver den samme. Men det kan går højt, når du har indtaget for meget protein i en kort tid eller forkølet eller infektion og så videre.

Det normale niveau af kreatinin

Kvinder har som regel lavere kreatinin niveauer i forhold til mænd, fordi kvinder har mindre muskelvæv. Blandt voksne uden nyresygdom, mænd har omtrent 0,6 til 1,2 milligram / ​​deciliter (mg / dl) i kreatinin, mens kvinder har mellem 0,5 og 1,1 mg / dl af kreatinin.

Årsagerne til høj kreatinin i blodet

Få feber eller kold, spise en masse af fødevarer med højt proteinindhold eller bygge muskler gennem styrketræning eller anden øvelse kan vise større mængder af kreatinin, selv i dem, der ikke har kronisk nyresygdom (CKD). Alle dem kan sikkerhedskopiere til normal efter de bagvedliggende årsager forsvundet. Men for nogle, er de ikke nemme at sænkes. For eksempel efter at nyren er beskadiget, er det ikke i stand til at filtrere affald effektivt, således inducere kreatinin akkumuleres i blodet og formes til høj kreatinin.

Efter at have fået høj kreatinin niveau, kan nogle mennesker oplever svaghed, træt, dehydrering, forvirring og åndenød, der virkelig påvirker patientens liv. Så de har brug for at helbrede det i tide, således at reducere smerter, de lider. Under gøre behandlingen planen, bør vi vide rydde de underliggende årsager, end at gøre tilsvarende plan.

Håber det indføre årsager til høj kreatinin niveau i blodet kan hjælpe dig til at vide rydde din sygdom. Hvis du har brug for hjælp i gende det eller helbrede nyresygdom, ikke tøver med at kontakte vores online-læge, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts