2014年10月25日星期六

Kan Agurk hjælper med at reducere High Blood Urea Nitrogen Level

Kan Agurk hjælper med at reducere High Blood Urea Nitrogen Level

Agurk plante er stort, fordi det indeholder en stor mængde nutriciones.Alto niveau blodureanitrogen (BUN) betyde ekstra affaldsprodukter ophobes i kroppen, mens agurk har den virkning afgiftning body.This plante har evnen til at reducere niveauet af urinstof?

Heldigvis, er svaret faktisk sí.Pepino kan hjælpe med at kontrollere højt BUN niveau af de følgende virkninger.

Den første er, at agurk kan bidrage til at øge urin produktion. Nyrerne er ekskretionsorganerne, der er ansvarlig for at fjerne affaldsstoffer og giftstoffer fra cuerpo.Sin Men når nyrerne er beskadiget, er de i stand til at producere nok urine.This denne sag, at agurk kan stimulere nyrerne gøre mere urin, for at bringe mere urinstof.

Den anden er, at den rige agurk indeholder vitamin C, som er en antioxidant vitamin C común.La kan beskytte nyrevæv resterende drift. Når niveauet af nyrefunktionen holder faldende, kan nyrerne fortsætte med at arbejde normalt.

Sidstnævnte er en sænkende virkning på blodsukkeret pepino.Hasta nu, diabetes er den førende årsag til kronisk nyresygdom, især nyresygdom etapa.En afslutte dette tilfælde kan kontrol af blodsukker hjælpe reducere det høje niveau af BUN.

Nu ved vi, agurk er en god grøntsag at hjælpe med at reducere højt blodtryk kvælstof urea.Sin Men hvis patienterne ikke har nok urin eller kalium niveau er højere end normalt, bør du være opmærksom på mængden af ​​consumo.De Ellers kan agurk forårsage bivirkninger.

Hvis din BUN niveau er højere end normalt, kan du prøve at tilføje agurk til din plan dieta.Para bestemme mængden af agurk kan spises en gang eller hver dag, kan online læge fortælle mere om så hans status enfermedad.Por, kan han fortælle dig svaret direkte.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts