2014年10月14日星期二

Kemoterapi vil forårsage nyreskader med kreatinin 147

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy
Jeg er i øjeblikket gennemgår kemoterapi, der har forårsaget nyreskader. Min kreatinin niveau er 147 og min GFR er 33. At jeg gøre?

Nogle kemoterapi narkotika kan faktisk forårsage skader på nyrerne, og hvorvidt den kemoterapi narkotika kan forårsage nyreskader er baseret på:

- Doseringen af ​​kemoterapi stof

- Hvis personen nogensinde har haft en nyresygdom

- Hvis der anvendes andre lægemidler, der kan give nyreskader

- Den type kemoterapi narkotika, såsom cisplatin, carboplatin, og methotrexat

Fra din beskrivelse, kan vi kender deres nyrer er blevet beskadiget af quimioterapia.En dette tilfælde skal du tage effektive behandlinger for at beskytte dine nyrer.

Her er der flere metoder, der kan hjælpe med at reducere det høje niveau af kreatinin og nyre celler reparere skader og GFR 33 indikerer nyresygdom har udviklet i 3.Si fase fortsat ikke kontrolleres, vil det forværre i trin 4 eller terminale fase nemt.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, immunterapi og Blood Terapi lysforurening tre behandlingsformer, der kan hjælpe med at behandle nyreskade eficacia.Sin Men hvad terapi er den bedste løsning, som bør afhænge af tilstanden af ​​sygdommen pacientes.Consulte online læge for at bestemme den bedste behandling planen.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts