2014年10月25日星期六

Er Urin frekvens vil Årsag nyresvigt


Er urin frekvens vil medføre nyresvigt? Ifølge eksperterne er der mange grunde kan føre din urin gange stigning, for eksempel drikke masser af vand i løbet af kort tid. Så hvis den opstod, bør du finde de bagvedliggende årsager derefter tage tilsvarende foranstaltninger for at helbrede den.

Normalt vil folk urinere 4-6 gange på dag tid, 0-2 gange om natten, hvis din vandladning tid er højere end det naturligvis, der kaldes hyppig vandladning. Det er et af symptomerne ikke en sygdom i sig selv, og kan være forårsaget af mange årsager. Hvis du ønsker at gå urin hurtigst muligt, kan det være forårsaget af urinvejsinfektion. Men hvis det skete ofte i lang tid, kan det skyldes en anden sygdom. Årsagerne kan omfatte højt blodsukker eller Renal tubulær berigelse funktion tilbagegang. Udeluk alle disse grunde kan det være fremkaldt af nyresygdom. Som vi alle ved en af ​​den vigtige funktion nyre er at aflade urin, så efter det beskadigede vandladning volumen vil går unormal. Det betyder ikke al urin frekvens indikerer du har fået nyresygdom, skal du gøre yderligere diagnose.

Men ingen mat, hvad der er de bagvedliggende årsager til ofte urin, især forårsaget af nyresygdom, bør du træffe foranstaltninger til straks at forbedre tilstanden, således at det går værre.

I ét ord, vil urin frekvens ikke forårsage nyresvigt, men det er et af symptomerne på denne sygdom, så når den opstod, bør du være opmærksom på det. Hvis du har andre spørgsmål eller brug for hjælp til at kurere nyresygdom, kan du kontakte vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts