2014年10月25日星期六

Mennesker med kronisk nyresygdom kan spise fødevarer med kalium


Normalt efter at folk har en nyresygdom, vil lægerne fortælle dig, hvordan at opretholde en kost, der kan bidrage til at øge den helbredende virkning, og lette byrden af riñones.Entonces kan mennesker med kronisk nyresygdom (CKD) spise fødevarer med kalium?

Når man lider af denne sygdom, spiller en vigtig ernæringsterapi i behandlingen af ​​det samme papir. Afhængigt af sværhedsgraden af sygdommen, kan hans anbefalede kost ændre tiempo.Sobre alt, i en mere fremskreden fase af deres sygdom, når den glomerulære filtrationshastighed (GFR) fortsætter med at falde, mængden af ​​protein, sammen med kalorier og andre næringsstoffer (fx, mineraler og vitaminer) i din kost skal justeres til at opfylde dine skiftende behov.

Bemærk, at følgende næringsstoffer bør overvåges omhyggeligt, hvis du lider af kronisk nyresygdom: protein, fosfat, calcium, kalium, natrium, Fluid.

Endvidere er det vigtigt, at ernæring indeholder nok kalorier (energi), fordi mange patienter udvikler fejlernæring, især i de senere stadier af sygdommen.

Som nævnt ovenfor den anbefalede kost forandring på forskellige stadier af sygdommen, hvilket kan betyde, at du ikke kan spise disse fødevarer på et tidspunkt, men du kan spise i en anden escenario.Por eksempel folk i den tidlige fase af dette sygdom ikke nødt til at styre forbruget af kalium, men hvis de falder i et fremskredent stadium af sygdommen, især for patienter med lav urinproduktion eller ingen urin produktion.

Så til spørgsmålet om mennesker med kronisk nyresygdom spise fødevarer med kalium, beslutter vi i henhold til den tilstand af paciente.Si du har andre spørgsmål eller brug for hjælp til at gøre kost plan, er du velkommen til at kontakte med vores medicinske online eller efterlade beskeder til os, vil vi levere gratis råd til dig så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts