2014年10月30日星期四

Hvordan man styrer Elevated Nitrogen in Blood for nyresygdom Patient

 Chinese Herb Medicin

Som en indikator på nyrefunktionen, kan blodurinstofnitrogen afspejle, om din nyre er beskadiget eller ikke. Når det går op, folk altid prøve alle mulige metoder til at sænke det. Så hvordan skal vi styrer forhøjet kvælstof i blodet?

Der er mange grunde kan føre urea kvælstof stigning, såsom syge eller beskadigede nyrer fordi nyrerne er mindre i stand til at rydde urinstof fra blodbanen. Under forhold, hvor renal perfusion er nedsat, såsom hypovolæmisk shock eller kongestiv hjerteinsufficiens, BUN stiger. En patient, der er alvorligt dehydreret kan også have en høj BUN på grund af manglen på væskevolumen til at udskille affaldsstoffer.

Da urinstof er et slutprodukt af protein metabolisme, en kost med protein, såsom høj-protein sondeernæring, kan også forårsage BUN at stige. Så du bør styre indtagelsen af protein, hvis du har det, kan du spise nogle fødevarer med høj kvalitet protein. Husk at drikke nok vand, der kan hjælpe dig til at øge vandladning, således at øge udledningen af ​​carbamid, men ikke drikker for meget, ellers der vil tilføje arbejdsbyrde til din nyre.

Kosten behandling gør, kan medvirke til at sænke højt blodurinstofnitrogen men muligvis lidt længere tid, det centrale punkt er, at det ikke kan løse dette problem fra dets rod. Således at efterspørgslen vi søge hjælp fra medicin.

For at reducere carbamid, nogle naturlægemidler kommer til at være. Chinese Herb Medicin har en funktion af blokere fibrose og fjerne disse immunkomplekser og vende sygdommen ved at forbedre nyrefunktionen. Hvis du ønsker at vide mere information om det, kan du efterlade beskeder til os.

Hvis du har spørgsmål om, hvordan man styrer den forhøjede nitrogen i blodet, er du velkommen til at kontakte vores online læge direkte, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts