2014年10月28日星期二

Hvordan man kan løse Sleep problemer for Patientsikkerhed med nyresvigt

nyresvigt

Søvn er lige så vigtigt som at spise i vores daglige liv, hvis vi ikke kan få nok søvn, vil vi ikke have nok energi til at gøre tingene godt, det er mere alvorlig for patienten. Derefter som en nyresvigt patient, hvordan man løser søvnproblemer?

For folk, der bare begynde dialyse efter at være blevet diagnosticeret med terminal nyresvigt, kan han ikke sove godt om natten og har tendens til at pace omkring huset. Hvis han fik kolde betingelsen vil blive værre, så vi bør være særlig opmærksom på dette spørgsmål. De følgende tips er givet af eksperter, kan de hjælpe dig i en vis grad.

1. Hold en rolig mentalitet, der kan hjælpe dig med at falde i søvn hurtigere og lindre angst

2. Du må ikke drikke kaffe før søvn, kan det gøre dig mere vågen om natten. Hvad værre er, kan det tilføje arbejdsbyrde til nyren.

3. Få en passende dialyse, som vil hjælpe til at leve bedre og reducere disse bivirkninger forårsaget af utilstrækkelig dialyse.

4. Forkæl din rastløse ben syndrom, nogle patienter med nyresvigt vågner om natten på grund af deres smerter i benene, kløende fornemmelse i benene eller lægkramper, så hvis du kan styre det godt, du kan have en høj kvalitet søvn.

Alle disse ovennævnte tip kan hjælpe folk sove bedre, men hvis du ønsker at løse dette problem helt, er du nødt til at søge hjælp fra medicin behandling. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af ​​de mest effektive dem, det anvendes bredt til behandling af nyresygdom. Ved at forbedre nyrefunktionen, kan det hjælpe til at forsinke progression af denne sygdom, endda vende det, således at løse alle problemerne i forbindelse med det.

I ét ord, kan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy løse problemer fremkaldt af nyresvigt, såsom søvnproblemer ved at forbedre nyrefunktionen. Hvis du ønsker at vide mere information om det eller har brug for hjælp til at kurere nyresygdom, er du velkommen til at efterlade beskeder til os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts