2014年10月16日星期四

PKD sygdom: Årsager og behandling



Som vi alle ved, gør folk svimle er ikke i humør til at gøre noget, selv diskontering kvaliteten af ​​vida.Sin Men hvorfor svimmelhed kan forekomme hos patienter med PKD og hvilke behandlinger der er effektive?

Årsagerne til svimmelhed i PKD

Nyrerne har evnen til at udskille EPO stimulerer knoglemarven til at producere flere blodlegemer rojos.Así anæmi opstår, hvis nyrer ikke er i stand til at producere EPO adecuada.Mientras de almindelige symptomer på anæmi omfatter træthed, svimmelhed, manglende appetit, åndenød etc.

Højt blodtryk er en af ​​de almindelige komplikationer ved hypertension PKD.Mientras selv kan forårsage forhøjet mareos.Presión sigt kan forårsage åreforkalkning og endda arterioestenosis, hvilket resulterer i tab af blodgennemstrømning i hjernen, derefter svimmelhed forekommer.

Med udvidelsen af ​​nyrecyster i PKD, hvis ingen ordentlig behandling, nyrefunktionen deteriora.En dette tilfælde evnen til at detox nyrerne blive beskadiget, hvilket fører til øget blodurinstofnitrogen niveau ophobning af disse affald creatinina.La begynder at beskadige den gastrointestinale slimhinde og derefter hjernen kapillærer, som også kan forårsage svimmelhed.

Behandling for svimmelhed i PKD

Her vil vi ikke diskutere disse vestlige lægemidler, der anvendes i clínica.A fra ovenstående oplysninger, vi ved, at sygdom i PKD har noget at gøre med nyresvigt, må vi fra reduktionen af ​​cyster og forbedring af nyrefunktion.

Af den måde, hvis du bekymre dig om de bivirkninger forårsaget af vestlige medicin, kinesisk medicin behandlinger såsom massage, akupunktur medicineret bad og har den åbenlyse effekt i lindre mareo.Si du er interesseret i terapi kinesisk medicin, kinesiske urter her er et link til at mindske nyrecyster i PKD til din reference.

Vi glæder os også til at fortælle os mere om din tilstand og de ​​symptomer, du oplever, hvilken form for behandling, du modtager, og hvordan om din nyrefunktion, etc, vil vi give de nødvendige medicinske forslag efter hvad du beskriver.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts