2014年10月19日星期日

Det er Peanut Butter dårligt for patienter med nedsat nyrefunktion

Er jordnøddesmør dårligt for patienter med nyresvigt? Som vi alle ved, kost spiller en vigtig rolle i at kurere nyresvigt, så vælger, hvad fødevarer at spise er det centrale punkt.

Jordnøddesmør er en fødevare pasta lavet primært af jordnødder (faktisk en bælgplante, ikke en møtrik), og er populær i mange lande rundt om mundo.Se bruges primært som en sandwich spread, undertiden i kombination med andre produkter breder sig som marmelade, chokolade (i forskellige former), grøntsager eller queso.Hay mange mennesker kan lide at spise det, at USA er en stor eksportør af jordnøddesmør efter nogle forskning, så gør patienten.

Jordnøddesmør giver protein, vitaminer B3 og E, magnesium, folat, kostfibre, arginin, resveratrol, og høje niveauer af p-coumarinsyre antioxidant, så det er gavnligt for vores krop, men er også rig på kalium og protein begge af dem er ikke godt for patienter med denne enfermedad.Esto er fordi alt for meget protein indtag kan øge byrden på nyrerne og hæve kreatinin niveauet af patient, der tager alt for mange fødevarer med kalium kan føre til hyperkaliæmi, især dem, der er i et fremskredent stadium af sygdommen med lidt eller ingen urin produktion.

Også for dem med en peanut allergi, kan jordnøddesmør forårsage alvorlige reaktioner, så hvis du er den person med følsom hud, bør du være speciel.

I et ord, som en patient med nyresvigt, bør du ikke spiser for meget jordnøddesmør, hvis det er nødvendigt, bør du konsultere din ernæringsekspert eller vores online-læge til at organisere volumen usted.¿Tiene andre spørgsmål eller brug for hjælp i kurere denne sygdom, bedes du kontakte os via e-mail, vil vi svare så hurtigt som muligt. Vores e-mail: sjzhospitalrenal@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts