2014年10月13日星期一

Behandlingen af ​​svimmelhed og dehydrering i nyresvigt

I første omgang kan der ikke være nogen symptomer på fiasko renal.Con udviklingen af den tilstand, synes flere og flere symptomer såsom svaghed, svimmelhed, åndenød, dehydrering, forvirring, etc.Si du oplever svimmelhed og dehydrering i nyresvigt, kan følgende indhold være nyttig.

For patienter med nedsat nyrefunktion på grund af nyrefunktionen, handicap symptomer og komplikationer såsom kvalme, forhøjet blodtryk og cerebral åreforkalkning kan ocurrir.Sin Men alle af dem kan gøre dig svimmel. Med hensyn til dehydrering, kan beskadigelse af nyretubuli være en af ​​razones.Como kendsgerning, vores nyrer er filtrering af snavs i blodet, og mere end 99% af den væske, der strømmer gennem nyre reabsorberes tilbage i sangre.Una gang der er alvorlige skader på nyretubuli, vil miste en masse vand, der forårsager deshidratación.La ophobning af affaldsstoffer i kroppen kan forårsage alvorlig opkastning, der har noget at se med dehydrering.

Så hvordan man behandler svimmelhed og dehydrering i nyresvigt Tja, i dit hjemland, skal du have vestlige medicin og kinesisk urtemedicin, der direkte kan hjælpe med at lindre svimmelhed og deshidratación.Es kan nogle visse medikamenter hjælpe at behandle den underliggende årsag, såsom hypertension, anæmi, etc.

I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, ikke skulle være i slutningen af ​​tratamiento.Mientras symptomer er forårsaget af nyresvigt, til behandling af nyresygdom i sig selv er nøglen til behandling.

Flere kinesiske medicin behandlingsformer anvendes i klinikken til behandling af nyresvigt gennem tre processer: styrkelse af anaerobe betingelser ved at forbedre blodcirkulationen og udvidelse af blodkarrene, blokerer nyrefibrose ved fjernelse af blodkar og fjernelse af immunkomplekser fra kroppen, nyreskader reparation, nyre levere ernæring og fremme DNA-replikation iboende beskadigede celler.

Meget ved du om kinesisk medicin terapi? Hvis du er interesseret i behandling for nyresvigt tre processer, så velkommen til at kontakte os for den måde, du kan lide, vi er glade for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts