2014年10月13日星期一

Hvad er den normale mængde urinproduktion nyresygdom

Regulere lydstyrken vandladning er et element analyse rutine urin (urinanalyse), i forhold til antallet af urin produktion, vi ved, hvordan permanecen.Eso renal funktioner er fordi vand er hovedsagelig downloade nyrerne som urin, når nyrerne er beskadiget urin volumen anormal.Entonces, hvad er det normale niveau for det samme for nyresygdom?

Under normale forhold, vil vores krop producere 1000ml-2000ml urin, men efter at vi drikker en masse vand i løbet af kort tid, urinproduktion øges også.Men hvis urin produktion er mere end 2500ml hele tiden, det betyder ikke, at din nyrefunktion er tværtimod betyder det, at hans nyre beskadiget måske til en vis grad.

Naturligvis falder urin produktion på nogle tilstand, såsom efter et stort antal som ikke bør transpirar.Pero altid noget lave, ellers indikerer, at deres nyrer har været problemas.Cuando den urin volumen er mindre end 400 ml / dag, kalder oliguri. Når det er mindre end 100 ml / dag, kaldet anuri.

Af ovenstående ved vi, at for meget eller for mindre volumen urinproduktion er ikke godt, bør det normale niveau være mellem 1000 ml-2000ml bølger, så du skal være opmærksom på ella.Una Når du finder noget unormalt ikke fortælle det til lægen og skride til handling med det samme, hvilket kan bidrage til at forebygge sygdommen oferta.Si stadig har andre spørgsmål om nyresygdom, konsultere vores læge direkte online eller efterlade beskeder til os, vil vi levere gratis råd til dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts