2014年10月28日星期二

Kreatinin skudt op fra 6,1 til 9,3: dialyse er nødvendig


Serumkreatinin er en pålidelig indikator for den funktion renal.Cuando kreatinin 6,1 9,3 skud er mere tilbøjelige til at afsløre den hurtige forværring af de renal.Entonces sygdommen, kan dialyse anbefales for nogle patienter.

Hvilket niveau af kreatinin dialyse starte?

I almindelighed, hvis patienterne har akut nyresygdom, kan de nødt til at starte dialyse når kreatinin-niveauet overstiger 5,0 mg / dl.Si patienter lider af kronisk nyresygdom kan dialyse ikke anbefales til dialyse, indtil serumkreatinin er større end 8,0 mg / dl.

Kreatinin stiger til 6,1-9,3 mg / dl

Der er mange faktorer, der kan føre til en hurtig stigning i serumkreatinin, såsom dehydrering, hjerteproblemer, forværring af nyresygdom, lign.Den dem forværret nyresygdom er den mest almindelige årsag. Ifølge ovenstående analyse kan vi konkludere, patienter med creatinin 9.3 kan være nødvendigt at starte diálisis.Sin Men vi ved, at selv om niveauet af kreatinin er en indikator for nyrefunktion, bør ikke være det eneste indeks til at bestemme begynder dialyse tid.

Når dialysepatienter skal starte?

Hvis nyrefunktionen af patienter stadig over 10%, og ingen livstruende komplikationer, kan jeg stadig leve uden diálisis.Sin Men hvis kreatinin 9.3 er ledsaget af nogle alvorlige komplikationer såsom lungeødem, højt blodtryk ildfast farlig høj kalium og så videre, skal begynde at gøre dialyse straks.

Vær venlig ikke at bekymre dig. I dette tilfælde kan nogle reparation renale behandlinger stadig reducere hyppigheden af ​​dialyse eller endda evitarlo.Por Selvfølgelig skal den detaljerede behandling planen afhænger af tilstanden af ​​sygdommen pacientes.Si ønsker at slippe af dialyse, velkommen til at konsultere læge

没有评论:

发表评论

Ask the Experts