2014年10月19日星期日

Behandling af anæmi og kreatinin 154 mg / l

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy
Hej, læge. Jeg kontakter dig vedrørende status for min hermano.Él har indtastet hospitalet før i går, og har fået taget blodprøver og andre prøver og læger og her fortalte ham, at han har at gøre dialysebehandling, så snart muligt, og at hans tilstand er meget kritisk. Please hjælp.

På grund af anæmi, bør du har ingen energi og føler dig træt hele dagen nemt. Sunde nyrer kan producere EPO.EPO er en type af hormon, der kan stimulere knoglemarven til at producere blodceller rojos.Sin Men når dine nyrer stoppe med at arbejde normalt være resultado.Está anæmi i EPO indsprøjtning nu?

Andet din kreatinin niveau 154.00mg / L.Esto betyder, at dine nyrer er blevet beskadiget seriamente.Además kreatinin niveau, en masse andre affaldsprodukter, såsom urinstof, urinsyre, cystatin C og så videre også ophobes i dine cuerpo.Estas toksiner kan ikke kun forårsage yderligere stress på nyrerne, men kan også involvere andre organsystemer, hvilket fører til mange symptomer.

Hvad har din bror har symptomer såsom kvalme, opkastning, åndedrætsbesvær Hvis du har disse alvorlige symptomer, vil jeg foreslå du starter pronto.Esto dialyse skyldes højt niveau af toksiner i blodet kan være meget farligt for dialyse kan él.La hjælpe med at opretholde sin stabile, og så kan han komme til Kina for behandling for at forbedre funktionen renal.Si han ikke har denne fejltilstand, kan du vælge ikke at starte dialyse nu.

I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, har vi behandlet mange patienter med en lignende sag som hans hermano.Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan bidrage til at genoprette disse nefroner med handicap, og vende tilbage til den funktion normal.Si nyrefunktion kan forbedres, vil det være i stand til at undgå diálisis.En baseret på vores erfaring med behandling, succesraten Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er over 85% .Desuden Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, er der stadig mange andre behandlingsmuligheder herunder cirkel terapi, medicineret bad, fødder og så videre. Baseret på patientens tilstand, er forskellige behandlingsplaner foretaget.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts