2014年10月16日星期四

Tilbagefald af nefrotisk syndrom med skummende urin og hævede øjne



Jeg tror, ​​min 6 år gamle søn er at have et tilbagefald af hans nefrotisk syndrom. Hans urin er meget skummende, og det virker med øjnene hinchados.Qué vi gøre?

Nefrotisk syndrom almindeligvis opstår hos børn, og i mange tilfælde kan patienter få eftergivelse af sygdommen ved hjælp af steroider eller anden medicamentos.Sin dog, de fleste patienter med nefrotisk syndrom lider mindst én gang for tilbagefald i resten af ​​sit liv, mens skummende urin, indikatoren for proteinuri, og hævede øjne, hvilket afspejler hævelse er to tegn på tilbagefald nefrotisk syndrom.

I denne tilstand, læger anbefaler, at patienter, der tager nefrotisk syndrom mere systemiske behandlingsmuligheder.

Immunterapi Medicated Badekar, Akupunktur, Terapi varmepude og fodbad er eneste effektive behandling for de fleste børn med nefrotisk syndrom og deres succesrate kan nå op over 90%.

Immunterapi kan hjælpe immunsystemet normalisering og nyre struktur, mens de resterende behandlinger fokuserer på forebyggelse af tilbagefald af disse behandlinger nefrótico.Con syndrom, kan patienter har store terapeutiske virkninger, men uden tydelige bivirkninger .

Selvfølgelig behandling bør det afhænge af tilstanden af detaljerede forslag pacientes.Para sygdom, anbefales det at fortælle os mere om den medicinske tilstand af patienten gennem høring online eller via e-mail til sjzhospitalrenal@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts