2014年10月13日星期一

De kan patienter med forhøjet kreatinin Spise kål

De kan patienter med forhøjet kreatinin spise kål? Kål er en populær grøntsag i verden, og mange mennesker kan lide at spise som en side parabol eller ensalada.Sin men for patienter med forhøjet kreatinin niveau, din kost bør meget restringido.Por Så hvis du kan spise kål eller ikke bør afhænge af den medicinske tilstand af patienterne.

Hvis høj kreatinin niveau skyldes usund kost eller livsstil, kan patienterne stadig spise kål relievedly.

Højt kreatinin niveau er en test, der kan afspejle mængden af ​​kreatinin i blodet forøger eller formindsker lydstyrken sangre.El overbebyrdede, træt, en masse anstrengende motion, spise for meget kød én gang, etc. kan alle bidrage creatinina.Entonces til høje, blodkreatininniveauer kan vise er lidt mere end 1,4 mg / dl. I dette tilfælde kan folk med højt kreatinin niveau stadig spise kål og få nogle åbenlyse fordele.

Hvis høj kreatinin niveau er forårsaget af skader på nyrerne, kan svaret være kompleks.

For nyrepatienter, er mere tilbøjelige til at angive svigt renal.Si kalium niveauet hos disse patienter er under kontrol høj kreatinin niveau, kan følgende effekter få kål.

1.Suministro calcium og jern

Calcium og jern er to vigtige mineraler til cuerpo.Una Når patienter udvikler nyresygdom, knoglesygdom på grund af lave calcium niveauer, og anæmi forårsaget af jernmangel, kan ocurrir.Entonces spise kål er i stand til at supplere disse to mineraler.

2.Proteger den resterende nyrefunktion

Som indført ved diætist, kål er rig på C-vitamin, B6-vitamin og fólico.Estas sure stoffer har evnen til at beskytte cellerne fra den resterende nyrefunktion skader.

3.Aumentar immunitet patienter

Ud fra ovenstående analyse kan vi kende C-vitamin og folinsyre er almindelige antioxidanter, der er i stand til at forbedre immunitet patienter så eficaz.En se dette, er du nødt til at konsultere en læge online for at sikre et svar før spise kål.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts