2014年10月17日星期五

Kost plan for diabetes med CKD



Hvis ikke kontrolleres effektivt, diabetes nyre fácilmente.Con angreb for at forhindre nyresygdom fra skærpende en rigtige kost plan for diabetes er nødvendig med kronisk nyresygdom (CKD) .Hvordan udarbejde en plan for denne type diæt?

Der er ingen specifik kost plan, der er egnet til alle patienter med diabetes og nyresygdom, så det følgende er kun en detaljeret forslagskasser general.Para rigtige kost plan for dig selv, kan du kontakte din læge online eller via mail sjzhospitalrenal@hotmail.com mail.

1.Der bør udvikles lavt sukkerindhold eller sukker-fri kost

For patienter med diabetisk nefropati, at kontrollere blodsukkeret er det vigtigste, så patienter bør være opmærksomme på indtagelse af dieta.En lyset af dette, havde bedre undgå drue, appelsin, kirsebær, kartoffel sød ananas, stivelsesholdige fødevarer og så videre.

2.Der skal udarbejdes en kost lavt natrium

Højt blodtryk er ofte ledsaget af udbrud af nyresygdom for diabetikere, og er en vigtig faktor i at accelerere hastigheden af ​​progressiv sygdom renal.El Natrium er et mineral, der kan forværre patienter med forhøjet blodtryk og byrde af nyrerne, så planlægger lav natrium diæt er nødvendig.

3.Udvikling lavt proteinindhold kost

Protein metaboliske affaldsprodukter udledes ud af kroppen gennem nyrerne, så planlægger lavt proteinindhold kost kan hjælpe med at beskytte den resterende nyrefunktion tejidos.Sin men patienterne med diabetisk nefropati bør tage tilstrækkelig kvalitet protein høj at opfylde kroppens behov.

4.Controlar fedtindtag, kalium og fosfor

Når nyrerne er involveret i diabetes, skal blodcirkulationen være afectada.Para opretholde et stabilt indre miljø, bør patienterne overvåge deres indtag af fedt, kalium og fosfor efter deres sygdomsstatus.

Hvis du ønsker at vide mere om kost plan for diabetikere med CKD, kan du kontakte os direkte. Vi er glade for at dele med dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts