2014年10月29日星期三

Nyresvigt kan behandles uden transplantation


Nyresvigt er den sidste fase af kronisk nyresygdom kan forårsage flere síntomas.Con at forlænge levetiden for patienterne, kan patienterne blive anbefalet at transplantere riñón.Sin kan dog nyresvigt være behandles uden transplantation?

Nyretransplantation hos patienter med nedsat nyrefunktion

En nyretransplantation er operation for at erstatte en syg nyre med nyre sano.Si vellykket nyretransplantation kan give mulighed for patienter med nedsat nyrefunktion til at hente en ny vida.Sin Trods denne medicinsk teknologi det har udviklet en masse, succesraten for nyretransplantation er endnu ikke nået 100% Ringing, på grund af høje omkostninger og afvisning reaktion, en række patienter med nyresvigt i håb om at undgå en nyretransplantation.

Er der et alternativ terapi til nyretransplantation?

Ja, der er. Hvis patienter er overladt til at urinere mere end et halvt år, dialyse og blod rensning bliver dens eneste muligheder udover to behandlingsformer riñón.Estas transplantation kan erstatte de beskadigede nyrerne til at fjerne overskydende væske og foretage affaldsstoffer og toksiner og for at forlænge levetiden af patienter med nyresvigt og opretholde deres grundlæggende liv.

Men hvis patienterne har stadig nogle vandladning og nyrefunktion, der er så heldige, da flere terapier er stadig tjene til forbedring af nyrefunktion og glomerulære filtrationshastighed (GFR) .Up nu, Micro-medicin Kina Osmotherapy, Claro og forurening Blood Therapy stamcellebehandling er almindeligt anvendt til behandling af patienter med ESRD.

Selvfølgelig skal forslaget om individuel behandling afhænge af tilstanden af sygdommen pacientes.Si ønsker at afgøre, hvilken behandling der er bedst for dig, kan du sende din beskrivelse sygdom eller testrapport for sjzhospitalrenal@hotmail.com.Por Derfor nyre eksperter kan arrangere en bedste behandling plan for dig, så snart posible.Cualquier uklart om nyresvigt eller nyretransplantation ting, kan du også spørge os.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts