2014年10月16日星期四

Tips Vi bør være opmærksomme på Hypertensiv nyresygdom kost



Det er kendt, at kosten spiller en vigtig rolle i at kurere nyresygdom, derefter som en hypertensiv nyresygdom patienten, hvad bør du være opmærksom på din kost?

At foretage ændringer i din kost er en bevist måde at hjælpe med at kontrollere højt blodtryk. Disse ændringer kan også hjælpe dig med at tabe og sænke din chance for hjertesygdomme og slagtilfælde. Følgende er de tips patienten med forhøjet blodtryk bør være opmærksomme.

1. Styr indtagelse af salt, vil disse fødevarer med for meget salt hærde dit blodkar og øge blodtrykket. Du må hellere tage det mindre end 5g for hver dag.

2. Spis mindre sød mad, er det fordi disse fødevarer er højt indhold af sukker, der kan overføre til fedt og forværre åreforkalkning

3. Spis ikke for meget animalsk fedt, er det højt kolesterol, som kan forværre åreforkalkning.

4. Hold væk fra alkohol og tobak, begge af dem vil fremkalde myokardieinfarkt og slagtilfælde.

5. Det er bedre at spise flere fødevarer med kalium, der kan bidrage til at reducere det høje blodtryk. Husk at tjekke med din læge, før du øger kalium i din kost eller bruge salterstatninger (som ofte indeholder kalium). Folk, der har nyreproblemer, eller som tager visse lægemidler skal være forsigtige med, hvor meget kalium, de indtager.

6. Du bør også spise flere fødevarer med høj kvalitet protein og vitamin, såsom fisk (ferskvand fisk, mælk, magert kød og æg (æggehvide er bedre), der kan hjælpe dig med at få nok næring.

7. Fødevarer med højt calcium kan hjælpe de fleste af patienten til at mindske den høje blodtryk naturligvis.

Håber ovenstående tip, vi bør være opmærksomme på hypertensiv nyresygdom kost kan hjælpe dig med at leve bedre. Hvis du har brug for anden hjælp skal du ikke tøve med at kontakte vores online-læge, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts