2014年10月19日星期日

Nyresygdom Patient Har en uforglemmelig dag i Shijiazhuang nyresygdom Hospital

Nyresygdom Patient Har en uforglemmelig dag i Shijiazhuang nyresygdom Hospital på National Day i Kina, alle de læger, sygeplejersker sammen med patienterne holdt en stor fest for at fejre denne store festival.

I denne store fest, selvom du ikke kan skelne de patienter fra andre mennesker, alle dem er så spændende, nogle af dem endda gav en sang i partiet til udtryk for deres taknemmelighed til hospitalet og arbejderne her, uanset lægerne heller ikke sygeplejersker, de bare gerne engel for at beskytte patienter dag og nat. De vil aldrig glemme folkene her for resten af ​​deres liv, de er ligesom deres familiemedlem til at bringe varm omsorg for dem. Omsider af dette parti, alle mennesker sammen gav de bedste ønsker til patienter nyresygdomme rundt i hele verden, håber de kan få helbredelse fra denne sygdom i den nærmeste fremtid.

I vores hospital, kan vi dybt føler alle nyrepatienter her elske hinanden, ligesom et familiemedlem. Det giver sundhedsarbejdere mere selvtillid og mod på at prøve deres bedste for at give disse patienter en helt nyt liv. Og patienter i Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, uanset hvor de kommer fra, eller hvem de er, alle af dem kan komme tæt og hensynsfuld pleje fra vores dybt hjerte.

Shijiazhuang nyresygdom Hospitaler er altid forsøger at opbygge en stor familie til nyrepatienter. I denne familie, vil sygeplejersker og læger forsøger deres bedste til at hjælpe patienter, ligesom broderskab. Og patienterne vil også hjælpe hinanden med at kæmpe med denne sygdom. Jeg kan siges stolt af, at de patienter, der er i vores hospital aldrig vil fortryde deres valg.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts