2014年10月25日星期六

Naturlige midler til at sænke 66 urea og kreatinin 3.4


Både blod-urinstof og kreatinin niveauer er elementer af blod for at afspejle den rolle renal.Independientemente planen kost og usunde levevaner, urinstof og kreatinin 3.4 66 viser normalt nyrerne er stærkt beskadiget.

Urea og kreatinin

Urea og kreatinin er slutprodukter af stofskiftet. Urea er genereret fra metabolisme af proteiner, hvorimod kreatinin er produceret under stofskiftet muscular.Debido begge af disse to stoffer er små molekylære kan nyrer krop eliminere eficiente.Normalmente måde, de intervaller for serumkreatinin niveau på 0,5 ~ 1,1 mg / dl hos kvinder og 0,6 ~ 1,2 mg / dl for mænd, mens niveauet af blod urea nitrogen (BUN) varierer 9-20 mg / dl.

Urea og kreatinin 3,4 66

Med henvisning til ovenstående normale værdier, urinstof og kreatinin 3.4 66 er begge helt alto.Por Derfor bør behandlingen være i stand til at øge renal udskillelse og reducere produktionen af ​​urinstof og kreatinin.

Naturlige midler til at lavere urea og kreatinin 3,4 66

Ifølge ovenstående analyse, anbefaler vi flere naturlige retsmidler til at hjælpe med at få dem ud.

* Begræns indtag af protein

Den ekstra indtag især protein ufuldstændig protein kan producere mere urea.Por Så nyrepatienter bør sikre, at mere end halvdelen af ​​deres proteinindtag kommer fra høj kvalitet protein, såsom æg, fisk, magert kød, mælk etc.

* Undgå Kreatin Supplement

Kreatinin er fremstillet af kreatin og kreatin tilskud kan øge niveauet af kreatinin hos patienter fácilmente.Además, kan kreatinin også findes i kød, så patienterne bør overvåge deres indtag af kød.

* Gør varm komprimere terapi

Denne terapi er en terapi, der anvender ekstern applikation direkte på lænden, og kan hjælpe med at forbedre blodgennemstrømningen til nyrerne hver minuto.Por Derfor kan nyrerne bære mere affald og giftstoffer fra kroppen, herunder kreatinin og urea.

* Tag fodbad

Det er en ekstra medicinsk behandling, der kan stimulere nyrerne til at producere mere urin og sved rápida.La både urin og sved kan fjerne de fleste af creatinin og urinstof, samt reducere kreatinin og urea 66 3.4.

I virkeligheden er der mange andre naturlige retsmidler kan bidrage til at opnå dette. Hvis du vil vide mere om dem, bare efterlade en besked nedenfor.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts