2014年10月28日星期二

Det er tid til at tage Dialyse for nyresygdom Patient


Dialyse er de mest almindelige måder til behandling af nyresygdom. Sædvanligvis vil patient med fremskreden nyresygdom nødt til at tage det. Hvis du har at matche nogle af de følgende tips, er det tid til at tage dialyse.

For folk med nyresvigt, når CCR (kreatininclearance rate) ned til 10 ml / min, de bør tage dialyse. Hvis de lider af diabetes på samme tid, bør de tage det tidligere. Følgende er nogle andre indikatorer:

1. Blod urea nitrogen≥28.6mmol / L

2. Serum creatinine≥707.2umol / L

3. Hyperpotassemia, blod potassium≥6.5 mmol / l

4.metabolic acidose,

CO2CP≤16.74 mmol / L

5. Med indlysende væskeophobning (såsom ødem, blodtryksforhøjelse og hjerteinsufficiens)

6. Med tydelige symptomer på Uræmi, såsom dårlig appetit, kvalme og opkast

Ovenstående er nogle tips om hvornår skal nyrepatient sygdom tage dialyse, håber de kan hjælpe dig med at træffe en rigtige beslutning rettidig.

Faktisk, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy også kan være en af ​​behandling af nyresygdom. Desuden kan det løse nyreproblemer fra sin rod uden ondt nyrer. Ved hjælp af denne behandling, kan personer med mild nyreskader få genvinding fra det. For folk med moderat nyreskader, har de halvdelen af ​​chance for at vende det. For folk med alvorlige nyreskader, er det svært at komme fra det, men de kan stadig leve med denne sygdom i lang tid. Hvis du er interesseret i denne therpapy, er du velkommen til at efterlade beskeder til os.

Hvis du stadig har andre spørgsmål om nyresygdom eller har brug for hjælp til at kurere det, skal du ikke tøve med at kontakte vores online læge. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts